Happy de zomervakantie in !!

Happy de zomer in allemaal!!

Hoe fijn is dat. We kijken er allemaal naar uit, relaxen, genieten, weer van alles kunnen en mogen. Want het was een pittig schooljaar voor veel kinderen en gezinnen. En dat heeft impact! Dat heeft tijd en verwerking nodig!

Nu weer teruggaan naar 'normaal' lijkt misschien gemakkelijker dan het is.

Herken je hier iets van? je kind trekt zich terug, huilt snel, voelt zich angstig, reageert steeds zo boos, je kind ‘saboteert’ de boel, het slaapt zo slecht, je kind laat zich op de kop zitten of het gedraagt zich pesterig naar anderen,….

Misschien merk je nog ander gedrag op bij je kind. Jij als ouder maakt je in elk geval zorgen. Want je wil natuurlijk gewoon dat je kind zich fijn voelt, zich gelukkig ontwikkelt. En nu je kind niet in z’n element is ‘vertelt’ het dit bewust of onbewust met z’n gedrag

Weet je zelf even niet meer wat je kunt doen om je kind te helpen? Ik help jullie graag. In de maand juni heb ik een mooie aanbieding voor KinderCoaching & Counseling of OuderCoaching.

Nu ‘hoor’ ik je denken: "ach, we gaan al richting de zomervakantie, het is een lang jaar geweest, kinderen hebben al zoveel te doen en er wordt al veel van ze gevraagd. We gaan gewoon lekker de zomer in en dan komt het vanzelf wel goed".

Maar is dat zo??

Het einde van het schooljaar is altijd een bijzonder moment. Een overgangsmoment. Een moment om af te ronden en ruimte te maken voor het nieuwe. Dit jaar is dat misschien wel extra hard nodig.

Hoe fijn is het wanneer je kind helemaal blij, opgeruimd en vol zelfvertrouwen dit schooljaar kan afsluiten. Dat lastige dingen of vervelende gevoelens 'opgelost' zijn zodat je kind volop kan genieten van de vakantie. En ...

Hoe fijn is het wanneer jij als ouder weer goed in je eigen energie zit en weet hoe je je kind kunt ondersteunen omdat je beter begrijp wat het van je nodig heeft?

Ik help jullie daar graag bij. Bij de start van een traject in de maand juni geef ik korting van 15% op 5 kindsessies en een evaluatiegesprek - of- op 3 OuderCoachingsgesprekken.

Neem gerust vrijblijvend contact met me op, dan bekijken we samen wat ik voor jullie kan betekenen.

Hartelijke groet, Hanny

PS: op mijn website vind je mijn gratis e-book 'de zintuigenontdekkingsreis' waarmee je spelenderwijs stress en spanning kunt verminderen. Heel leuk om met je hele gezin te doen.

Profiteren van: Happy de zomervakantie in !!?

Bedrijf : Met Hanny Kindercoaching & Counseling
Contactpersoon : Hanny den Boer – van Berlo
Telefoonnummer : 06-23827446
E-mail adres : hanny@methanny.nl
Geldig tot : 30-6-2021

Reageren op deze aanbieding in Uden

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw bericht

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :