Paardenkracht en Hoogsensitiviteit: jouw zielsmissie vinden

Deze cursus start in mrt 2024

Datum : 08 maart 2024
Locatie : Uden

Data: 8 Mrt, 5 April, 10 mei, 7 juni.

Vrijdagen van 11.00 - 17.00 uur.

Max 6 deelnemers (vergoeding mogelijk).

Wat is de diepere betekenis van jouw leven?

Tijdens deze 4 daagse cursus gaan we in de natuur samen met de paarden op zoek naar de diepere betekenis van jouw leven als Hoogsensitief persoon. We gebruiken hierbij de krachtige en helende eigenschappen van de natuur, de paarden en creativiteit om jouw ware zelf te ontdekken en te verbinden met jouw zielsmissie.

Als HSP’er is het niet altijd makkelijk om je weg te vinden in de wereld en je eigen pad te volgen. Je voelt je misschien snel overweldigd door de prikkels en verwachtingen van anderen, en vindt het moeilijk om jouw eigen innerlijke stem te horen. Maar juist als HSP’er heb je een unieke gevoeligheid en diepgang die jou kunnen helpen om jouw unieke bijdrage aan de wereld te ontdekken.

Hoogsensitief en paard een krachtige basis

Tijdens deze cursus ga je op een bijzondere en inspirerende en creatieve manier aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Door middel van verschillende ervaringsgerichte, creatieve e-meditatieve oefeningen en opdrachten, zowel individueel als in groepsverband, ga je stap voor stap naar jouw zielsmissie bloot leggen. Hierbij maken we ook gebruik van de krachtige en intuïtieve eigenschappen van paarden, die ons spiegelen en begeleiden op ons pad.

De cursus wordt gegeven in een prachtige natuurlijke omgeving, waar je helemaal tot rust kunt komen en jouw zintuigen kunt openstellen voor de schoonheid om je heen. De combinatie van de helende natuur, de kracht van de paarden en de diepgang van de cursus maken dit een unieke ervaring die je nooit meer zult vergeten.

Of je nu al een idee hebt van jouw zielsmissie of nog helemaal zoekende bent, deze cursus is geschikt voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en wil ontdekken wat zijn of haar unieke bijdrage aan de wereld kan zijn. Wij heten je van harte welkom en kijken er naar uit om samen met jou op pad te gaan!

Ook een aanrader voor paardencoaches, je kunt de lesstof direct integreren binnen je eigen praktijk.

Kosten: € 479,-

Aanmelden: https://equizenz.nl/event/paardenkracht-en-hoogsensitiviteit-vindt-jouw-zielsmissie/

Meer informatie over EquiZenz - Hoogsensitief en Paard