Anne Rodenburg Coaching & Haptotherapie in Den Bosch

Haptotherapie | Stress & Burn-out Coach | TalentontwikkelingLeven vanuit je hart - Voor vrouwen die Multi-Tasken

Over Anne Rodenburg Coaching & Haptotherapie

Anne Rodenburg Coaching & Haptotherapie valt onder de rubriek coaching in Uden.

Herken je dit?

• Ben je op zoek naar meer bewustwording, meer rust, meer voelen en persoonlijke ontwikkeling?

• Loop je vast, heb je last van stress gerelateerde klachten of ligt een burn-out op de loer?

• Wil je dichter bij jezelf komen en nu eindelijk eens weten wat jouw talenten zijn?

• Ben je op zoek naar jouw missie en heb je begeleiding hierbij nodig?

Als persoonlijke, diepgaande en professionele coach en haptotherapeut kan ik jou helpen! Ik help je je heel te voelen, beter om te gaan met stress, en in contact te komen met je eigen talenten en bezieling: drie thema's die nauw met elkaar verbonden zijn.

Voelen en Haptotherapie

Als je steeds maar aan het nadenken bent, in je hoofd zit, geen eigen keuzes kunt maken of je overspoeld voelt, dan is het van waarde je meer bewust te worden van je gevoel. Door bij je gevoel te leren stilstaan, ontwikkel je vertrouwen en ontstaat er een basisrust in je leven. Daarvoor zet ik de haptotherapie in: om bewuster te gaan voelen en je heel te voelen.

Als haptotherapeut kan ik je begeleiden om dichter bij je gevoel te komen, dan wel met (overmatige) gevoeligheid om te leren gaan. Dat doe ik middels gesprekken, ervaringsoefeningen en aanraking. Het bewuster leren stilstaan bij je gevoel is de start van persoonlijke ontwikkeling.

Stress en burn-out coaching

Voor jou als werknemer:

Als je het gevoel hebt dat je het bijna niet meer trekt, en dat je echt iets moet gaan doen om weer in rustiger vaarwater te komen, en je zelf meer in balans te krijgen? Dan is een traject stress en burn-out coaching iets voor jou zijn. Deze trajecten heb ik samengesteld zodat je leert op je werk meer in balans te blijven en makkelijker met anderen of bepaalde werksituaties om te gaan, zodat werken leuk blijft, en jij je energie behoudt. Omdat de begeleiding in trajectvorm is, krijg je een concrete afgebakende begeleiding, wat het voor werkgevers ook mogelijk maakt om bij te dragen aan de financiering van het traject. Ook werkgevers hebben belang bij fitte, energieke medewerkers!

Wil je NU een stap maken om een burn-out te voorkomen of minder last van stress te hebben?

Schrijf je dan op mijn website in voor de GRATIS 9 TIPS en/of de inspiratie- en nieuwsbrief Ann-E-zine: https://annerodenburg.nl/9-tips-voor-rust-bij-een-burnout/.

Voor bedrijven:

Anne Rodenburg Haptotherapie staat voor:

1) Snelle opvang bij onverhoopte uitval door stress en burn-out.

2) Coaching gericht op een evenwichtiger balans, gebaseerd op meer zelfbewustzijn, bezieling en waardeperceptie.

3) Een stimulering van een bezield werkklimaat met optimale output van mensen, en zo laag mogelijk verzuim en langdurige uitval.

Wil je graag meer weten over hoe ik met mijn kennis en ervaring uit haptotherapie en coaching voor jouw bedrijf kan inzetten om bij te dragen aan fittere, energiekere, tevredener en zelfbewustere medewerkers, dan vraag me je even te bellen: https://annerodenburg.nl/anne-rodenburg-contact/!

Talenten, levensmissie, vergeving

Talenten en levensmissie

Als je je bewust bent van wie jij bent, en weet wat jouw talenten zijn, dan kun je jouw missie leven en je mooiste dromen werkelijkheid laten worden! Met het diepgaande Talentenspel ontwikkel je een helder bewustzijn van wie jij bent, en wat jij kan. Van daaruit krijg je ook besef van wat jij wilt bijdragen in het leven, waar jij gelukkig van wordt. Dan krijg je zicht op de rode draad van jouw leven, van jouw levensmissie! Wil je hier meer over weten en bijvoorbeeld eens een workshop Talentenspel doen? Of meteen al jouw talenten ontdekken met Het Talentenspel? Neem vrijblijvend contact met mij op: https://annerodenburg.nl/anne-rodenburg-contact/ of kijk op: https://annerodenburg.nl/talentenspel/

Vergeving

Sommige mensen hebben al een heel ontwikkelingstraject doorgemaakt, en merken dan dat er toch nog hardnekkige thema’s in de weg zitten om je echt heel te kunnen voelen en te kunnen zijn en leven wie je werkelijk bent.

Als je al je oude levensthema’s hebt kunnen loslaten, dan ben je vrij om jóuw werkelijkheid te creëren. Vergeving is een diepgaand proces dat de weg vrij maakt naar optimale inzet van jouw talenten in de samenleving. Vergeving gaat niet zozeer om het vergeven van de ander die jou eventueel iets heeft aangedaan, maar vooral om het maken van ruimte in je eigen leven, om het vrijmaken van je eigen weg door het leven. Dat is het belang van vergeving, dat je zelf weer vrij verder kunt, in verbinding met je werkelijke bezieling!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Anne Rodenburg Coaching & Haptotherapie uit de rubriek coaching uit Uden is gevestigd aan de Dubloenlaan 11 in Den Bosch. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-34751824.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Anne Rodenburg Coaching & Haptotherapie zijn o.a. :