BecomeYourself in Mill

Learn How To Become Yourself

Over BecomeYourself

BecomeYourself valt onder de rubriek coaching in Uden.

Wil je weer volledig jezelf zijn, jezelf lief hebben en meer zelfvertrouwen hebben in jezelf? Dan ben je hier op de juiste plek beland.

Wanneer je goed voor jezelf zorgt en stevig in je schoenen staat, draag je dit ook uit naar de buitenwereld. Graag begeleid ik je op weg naar zelfvertrouwen, autonomie, innerlijke kracht en rust.

Ik ben Jolanda van der Heijden, energetisch therapeut. vroeger werd ik als kind veel gepest, al vanaf de basisschool. Ik bouwde een muur om me heen, onbewust, om mezelf te beschermen. Ik wilde juist aardig gevonden worden, hierdoor was ik nooit echt mezelf, want ik deed juist wat anderen van mij verwachtte. Toen ik op latere leeftijd de opleiding Energetisch Therapeut volgde kwam ik erachter dat ik dit altijd zo heb gedaan. Dit moest anders. Tijdens de openavond van de opleiding, gaf de directrice me aan dat ik moest voelen of de opleiding bij mij paste. Toen realiseerde ik me, dat ik niet wist hoe ik dat moest doen. Gedurende de opleiding werd ik langzaam, maar zeker steeds meer mezelf.

Tijdens onze sessies samen kan ik gebruik maken van verschillende therapie├źn en technieken.

Zoals: energetische therapie, magnetiseren, automatisch schrift, workshops in bewustwording, cursus magnetiseren, rouw- en verliesverwerking, energetisch huizen reinigen, obesitas/overgewicht, prikkelverwerking, systeemopstellingen, familieopstellingen, (kinder)coaching, zenuwen weghalen (ook op afstand), contact met overledenen, telepathisch communiceren met kinderen, conceptie/geboorte trauma, Bemer, slaapproblemen, vermoeidheidsproblemen, voetreflexmassage.

Ik mag vanuit mijn hart de ander begeleiden de weg naar zichzelf te vinden. Graag ontmoet ik je in een persoonlijke sessie, waarbij liefde, respect en vertrouwen de drijfveren zijn om samen een succesvolle transformatie teweeg te brengen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

BecomeYourself uit de rubriek coaching uit Uden is gevestigd aan de Lijsterstraat 30 in Mill. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30113267.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij BecomeYourself zijn o.a. :