Bmiddl.nl Mediationgroep Uden in Uden

Echtscheidingsbemiddeling: zekerheid in onzekere tijden

Over Bmiddl.nl Mediationgroep Uden

Bmiddl.nl Mediationgroep Uden valt onder de rubriek mediation in Uden.

Ik ben mediator bij Bmiddl.nl, verantwoordelijk voor de regio Gelderland, Noord-Limburg en het gebied Uden/Oss en kom bij jullie thuis langs!

Als jullie op zoek zijn naar een mediator die bij jullie uit de buurt komt, dan kan ik me voorstellen dat je zoekt naar iemand die zowel ervaring heeft met de zakelijke kant, als iemand die oog heeft voor alle emoties die bij het scheidingsproces een rol spelen. Beide zijn belangrijk. Er speelt verdriet en misschien ook wel boosheid en teleurstelling. Dat heeft ruimte nodig. Daarnaast zijn er zo veel zaken die geregeld moeten worden zoals rondom de pensioenen, de woning en natuurlijk al jullie andere financiën.

Binnen een week na ons eerste contact zitten we met elkaar aan tafel. Ons motto is immers zekerheid in onzekere tijden, dus er is ons alles aan gelegen om niet te lang te wachten om ook die duidelijkheid te geven. Om die reden werk ik niet alleen overdag, maar kunnen jullie ook een afspraak maken in de avond of in het weekend. Wij zijn dus 24/7 bereikbaar. Om het jullie nog eenvoudiger te maken, kan ik ook naar jullie thuis komen. Dat is soms handiger qua planning als er kinderen zijn. Een overleg op kantoor is natuurlijk ook mogelijk.

Het scheidingsproces

Ik kan me voorstellen dat jullie vele vragen hebben. Waar kom ik straks te wonen? Hoe ziet mijn financiële situatie er straks uit? Op welke toeslagen heb ik straks recht? Hoe wordt het straks allemaal geregeld met de kinderen?

Als jullie kinderen hebben, gaan we aan de slag met het ouderschapsplan. Dat wordt voor jullie, en jullie kinderen, helemaal op maat gemaakt. Daarbij is het ook mogelijk dat ik een gesprek heb met jullie kinderen; ik kan ze dan vertellen waarvoor nu een ouderschapsplan bedoeld is en zij kunnen aangeven waar hun grootste zorgen zitten. Zo wordt er een plan gemaakt dat zowel aan jullie wensen als aan die van jullie kinderen voldoet.

We brengen alle onderdelen die besproken moeten worden, heel duidelijk in kaart. Daarvoor gebruiken we een rapportage die eigenlijk aan het einde, als alle stukken getekend zijn, het verhaal vertelt van jullie scheiding. Dat is belangrijk, omdat jullie op die manier altijd weten waarom jullie de beslissingen op die manier genomen hebben. Deze rapportage zorgt voor structuur. Als alles duidelijk is, wordt het convenant of de ontbindingsovereenkomst door mij gemaakt, die we ook gezamenlijk bespreken.

Alles bij elkaar betekent dit dus: • Dat jullie een maatwerk-ouderschapsplan krijgen; met de wensen van jullie en de kinderen • Ik voor jullie (alimentatie-)berekeningen maak, zodat je inzicht krijgt in je toekomstige financiële situatie • We alles in een tempo doen, dat voor jullie prettig is; ik pas me daarop aan • Ik jullie alle opties geef die er zijn voor wat betreft het wonen • Dat alle stukken aan het eind door onze eigen advocaat ingediend worden bij de Rechtbank

Waarom Bmiddl.nl

Waarom nog meer kiezen voor Bmiddl.nl? Kiezen voor Bmiddl.nl in Nijmegen betekent dat je kiest voor een partij die de kwaliteit van werken hoog in het vaandel heeft staan. Ik voldoe aan de strengste eisen en volg voortdurend de laatste opleidingen om op de hoogte te blijven. We hanteren het 4 ogen principe, wat betekent dat al het werk dat ik doe ook nog door een andere mediator wordt nagekeken. We hebben een groot netwerk aan adviseurs waarmee we samenwerken, dus we zijn bekend op alle terreinen.

Daarbij komt dat we bij Bmiddl.nl werken volgens de methode van de 5 stappen. Dat betekent bijvoorbeeld dat: • Er een introductiegesprek is, vrijblijvend en kosteloos, waarin duidelijk wordt wat ik voor jullie kan doen • We werken met een all-in prijs; dus geen verrassingen achteraf. Jullie krijgen daarvoor het aantal gesprekken dat nodig is • Ik maak voor jullie de alimentatieberekeningen en die leg ik ook van A tot Z uit • Als jullie willen ga ik mee naar jullie hypotheekadviseur • Onze eigen advocaat zorgt voor de indiening van de stukken • Van begin tot eind 1 persoon die jullie door het hele proces heen begeleidt

Op zoek naar een mediator uit jullie regio, die met jullie gaat kijken naar de oplossingen die voor jullie het beste werken voor nu en in de toekomst? Laten we kennis maken en neem direct contact met Marc op. Of mail Marc met een vraag of voor een afspraak: rutten@bmiddl.nl. Binnen een dag heb je reactie!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bmiddl.nl Mediationgroep Uden uit de rubriek mediation uit Uden is gevestigd aan de Frontstraat 2 in Uden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24695994.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij Bmiddl.nl Mediationgroep Uden zijn o.a. :