De Weijde Wereld in Uden

Welkom bij de Weijde wereld

Over De Weijde Wereld

De Weijde Wereld valt onder de rubriek massage in Uden.

Wendy Weijde is de drijvende kracht achter De Weijde Wereld. De Weijde wereld betekent voor mij dat iedereen mag zijn wie hij of zij is. Ik zie u. Vandaar ook mijn logo met het oog. Oog voor u als persoon en oog voor kwaliteit. Ik ben een gediplomeerd masseur en met plezier en aandacht voor u als mens voer ik mijn vak uit. In 2004 en 2005 heb ik de opleiding sportmassage gevolgd en sinds november 2005 ben ik gediplomeerd NGS sportmasseur waarbij ik regelmatig scholingen volg om mijn licentie en kennis up to date te houden.

De Weijde wereld is een ambulante massagepraktijk waar verschillende massages worden aangeboden. Ik kom als gediplomeerd masseur bij u aan huis en ontzorg u door alles mee te nemen waardoor u alleen zorg hoeft te dragen voor een warme geschikte (en rookvrije) ruimte. Heerlijk ontspannen verder met uw dag na een verkwikkende massage.

Hoewel ik geen specifieke gezondheidsklachten of ziekte verhelp kan ik wel aansluiten op de behandeling van bijvoorbeeld een fysiotherapeut of een andere behandelaar en zo op een effectieve manier bijdragen aan uw welbevinden. Mensen die regelmatig een massage ondergaan noemen positieve effecten zoals: minder stress en zorgen, betere nachtrust, sterker immuunsysteem, dalen van te hoge bloeddruk, soepelere spieren en gevoel van ontspanning. De druk van de maatschappij, de overdaad aan prikkels, alles wat we de hele dag moeten en een mogelijk tekort aan aanraking, maakt dat we letterlijk en figuurlijk vast kunnen komen te zitten. Pijn wordt als lastig gezien, het moet zo snel mogelijk weg omdat het ons in het dagelijks leven zou belemmeren. Maar het is een signaal. Je lichaam kan je verfijnde informatie geven over waar je bent en wat je nodig hebt…de kunst is om te leren luisteren. Door regelmatig een massage te ondergaan kun je beter ontspannen, meer naar je lichaam luisteren en de juiste signalen opvangen vanuit je lichaam.

De Massages die De Weijde Wereld aanbiedt zijn:

- Ontspanningsmassage, dit is een uitgebreide massage van een lichaamsdeel of het hele lichaam om helemaal tot rust te komen en te ontspannen. Deze massage activeert de bloedcirculatie en helpt afvalstoffen af te voeren.

- Sportmassage, een massage gericht en afgestemd op het lichaam en de gebruiken van een sporter.

- Seniorenmassage, wordt met beleid gegeven; zo houd ik bijvoorbeeld rekening met een dunnere en gevoelige huid. De massage geeft een algeheel gevoel van ontspanning en welbehagen en u hoeft niet de deur uit.

- Esoterra stoelmassage , via een op een traditionele Japanse drukpuntenmassage gebaseerde behandeling wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en worden hoofd, nek, schouders, rug, armen, handen en bekken door de kleding heen behandeld.

- Hotstone massage, een massage met vulkanische en door de tijd gepolijste stenen die worden verwarmd tot ongeveer 40 graden en over de huid worden bewogen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Weijde Wereld uit de rubriek massage uit Uden is gevestigd aan de Tulpstraat 20 in Uden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24838040.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij De Weijde Wereld zijn o.a. :