Flyfishingdutchman in Uden

Webshop is 24/7 geopend!!

Over Flyfishingdutchman

Flyfishingdutchman valt onder de rubriek webshop in Uden.

Dhr. H. Schiltmans is de drijvende kracht achter Flyfishingdutchman.

In 2012 is het opgericht doordat er een enorme passie voor vliegvissen en het binden van vliegen is. We hadden de behoefte om klanten goede vliegvismaterialen aan te bieden tegen concurrerende prijzen met een goede ouderwetse service en dienstverlening. De mensen die net zijn begonnen met vliegvissen kunnen wij een goed en eerlijk advies geven, zodat ze een goede start kunnen maken. Via de webshop kunnen klanten hun producten aankopen. Ze kunnen ook onze winkel in Uden bezoeken. De webshop van Flyfishingdutchman is 24 uur per dag geopend. Voor het bezoeken van de winkel dan kunt u beter een afspraak maken. Dit kan door een email te sturen of door even te bellen.

Producten :

- Fly Rods - Fly Reels - Spools - Fly Lines & Backing - Leaders & Tippet - Accessoires - Nets - Fly Boxes - Flies - Eye Wear - Clothing - Caps & Hats - Waders & Shoes - Bags - Fly Tying Materials - Hooks - Fly Tying Tools - Maintenance & Repair

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Flyfishingdutchman uit de rubriek webshop uit Uden is gevestigd aan de Orgellaan 27 in Uden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53427197.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Flyfishingdutchman zijn o.a. :