Geluk in een Potje in Uden

Welkom bij Geluk in een Potje!

Over Geluk in een Potje

Geluk in een Potje valt onder de rubriek webshop in Uden.

Geluk in een Potje heeft alles in huis om wanden, plafonds, vloeren en trappen, deuren en kozijnen te schilderen of te stucen.

Kleuradvies aan huis is de beste manier om de juiste kleuren te bepalen. Wij helpen je graag verder, kosteloos in de omgeving Uden/Oss. Of in overleg. Zo kan je zien wat kleuren in jouw interieur doen. We kijken bij het kiezen van de juiste kleur naar het licht in de ruimte en de andere gebruikte meubelen en accessoires. Wij verkopen Little Green verf en behang! En deze wordt kosteloos thuis bij je afgeleverd.

Met onze premium krijtverf van Annie Sloan en Vintro kun je meubels, keukenkastjes en woonaccessoires restylen. Wij staan garant voor sfeer, duurzame kwaliteit en gemak. Goed ontvetten en je kunt beginnen.

Wil je meer dan een mooie kleur aanbrengen en ben je nieuwsgierig naar alle toffe technieken die je kunt toepassen met krijtverf van Annie Sloan en Vintro No Seal of met de betonlook producten van Vintro en Seastone, volg dan onze Masterclassen. Ervaring is niet nodig. Begin gewoon met Masterclass 1 en volg de andere Masterclassen wanneer je je wilt specialiseren en de smaak te pakken hebt.

Karen en Atto staan je graag te woord voor vragen of opmerkingen over de kleuren, verwerking, producten, bestellen en afrekenen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Geluk in een Potje uit de rubriek webshop uit Uden is gevestigd aan de Sacramentsweg 31 in Uden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-49337664.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Geluk in een Potje zijn o.a. :