Ietje Deutz Relatietherapie & Rouwbegeleiding in Nijmegen

Ietje Deutz | Voor hulp of begeleiding bij levensvragen, relatieproblemen of problemen bij rouw en verlies.

Over Ietje Deutz Relatietherapie & Rouwbegeleiding

Ietje Deutz Relatietherapie & Rouwbegeleiding valt onder de rubriek coaching in Uden.

Als coach werkt Ietje Deutz individueel en in groepen en ook in organisatie niveau. Als therapeut is Ietje gespecialiseerd in rouw- verliesbegeleiding en in relatietherapie. Mindfulness loopt als een rode draad door haar werk en haar leven. In haar begeleiding sluit zij aan bij de behoefte van de cliƫnt. Ietje Deutz werkt in de regio Nijmegen.

Voorheen was Ietje Deutz activiteitenbegeleidster bij een aantal verpleeghuizen en werkte zij als docent, coach en trainer op scholen en in het bedrijfsleven. Vanaf 2012 begeleidt zij teams en zij gespecialiseerd in rouw- en verliesbegeleiding. Niet alleen het verlies van een familielid of dierbare, maar ook het verlies van een baan, huis relatie of andere vorm van verlies, kan leiden tot verdriet.

In coachingssessie bij Ietje Deutz staan integriteit, creativiteit en oplossingsgerichtheid centraal. Tijdens haar therapie- en coachingssessies put Ietje Deutz uit de rugzak van persoonlijke levenservaring en de kennis die zij heeft opgedaan tijdens haar opleidingen.

Naast rouw- en verliesbegeleiding kun je bij Ietje Deutz terecht in geval van:

- Relatieproblemen

- Stress of een burn-out

- Angsten en trauma's

- Depressie of depressieve gevoelens

- Life coaching

- Loopbaan coaching

- Jongeren coaching

voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ietje Deutz Relatietherapie & Rouwbegeleiding uit de rubriek coaching uit Uden is gevestigd aan de Van Langeveldstraat 27 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0622069029.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Ietje Deutz Relatietherapie & Rouwbegeleiding zijn o.a. :