Massagesalon Uden in Uden

Massagesalon Uden: Gecertificeerd massagetherapeut en sportmasseur.

Over Massagesalon Uden

Massagesalon Uden valt onder de rubriek massage in Uden.

Wilt u graag even ontsnappen uit de dagelijkse sleur en nieuwe energie krijgen? De dagelijkse stress uit uw lichaam krijgen? Dan bent u bij Massagesalon Uden aan het juiste adres.

U kunt in deze praktijk terecht voor diverse massages. Uitgebreide informatie hierover ziet u op de website terug. De massages die aangeboden worden zijn:

- Sportmassage.

- Ontspanningsmassage.

- Medical taping.

- Transdermale massagetherapie.

- Hotstone massage.

- Cupping massage.

- Kruidenstempel massage.

- Manuele lymfedrainage.

- Voetreflexmassage.

- Tuina massage.

- Zwangerschapsmassage.

Wanneer u kiest voor een massage van Massagesalon Uden, dan is dit de eerste stap naar ontspanning van lichaam en geest. De massages worden gegeven met natuurlijke oliƫn en/of producten.

Wilt u graag een massage cadeau doen? Dit is ook mogelijk bij Massagesalon Uden u kunt dan kiezen voor een cadeaubon. U bepaald zelf het bedrag dat u wenst te besteden.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Massagesalon Uden? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Massagesalon Uden uit de rubriek massage uit Uden is gevestigd aan de Julianastraat 6A in Uden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10903406.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Massagesalon Uden zijn o.a. :