Praktijk Janida in Keldonk

Praktijk Janida wil mensen weer bij zichzelf laten komen. Door het drukke leven dat veel mensen leiden, vergeten ze vaak om te voelen, om verbinding met zichzelf aan te gaan. Doordat ik gebruik maak van verschillende massage technieken kan je ervaren hoe het werkelijk met je gaat. Even stil staan en ontspannen zorgt ervoor dat je met vernieuwde energie weer verder kunt gaan. Massage is ook voor mensen die juist "stil staan" met hun leven. Zij komen juist weer in beweging omdat de energie weer kan stromen doordat bokkades opgeruimd worden. Massages die ik geef zijn ayurvedische massages, klassieke Zweedse massage, hot-Stone massage of een combinatie, zodat geen enkele massage hetzelfde is.

Over Praktijk Janida

Praktijk Janida valt onder de rubriek massage uit Uden.

Door het drukke leven wat tegenwoordig steeds meer voorkomt vergeten we onszelf nog weleens. Daardoor komt er ook veel stress en druk bij kijken. We willen alles steeds sneller doen en dan het liefst nog meerdere dingen tegelijk ook. Maar soms moet je ook gewoon aan jezelf denken, gun jezelf eens wat rust tussendoor.

Het is niet goed om alleen maar bezig te zijn en zo jezelf te vergeten. Dus gun jezelf eens wat rust en kom bij mij in de praktijk voor een ontspannende massage of kruidenbelevenis.

Mijn naam is Janida de Laat en ben trotse eigenaresse van praktijk Janida. Bij mij kunt u terecht om op verschillende manieren even lekker te kunnen ontspannen. Zo kunt u voor verschillende massages, kruidenbelevenissen of workshops bij mij terecht. Dit is een heerlijke manier om te kunnen ontspannen en jezelf wat rust te gunnen.

Kijk voor meer informatie op de website of neem gerust contact met mij op wanneer u bepaalde vragen heeft over mij of mijn werkwijze.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Janida uit de rubriek massage uit Uden is gevestigd aan de Bleekweide 13 in Keldonk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57262065.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Praktijk Janida zijn o.a. :