ROC de Leijgraaf in Uden

Workplaza aan de Udenseweg 2 in Uden is een uniek leer- en werkproject van ROC de Leijgraaf. In Workplaza volg je het (beroeps)onderwijs van de toekomst.

Over ROC de Leijgraaf

ROC de Leijgraaf valt onder de rubriek reintegratie uit Uden.

De opleidingen zijn bestemd voor vroegtijdig schoolverlaters en volwassenen die willen (re-) integreren, een baan zoeken of willen inburgeren. Iedereen is welkom in Workplaza. Neem een kijkje, vraag meer informatie of drink gewoon een kopje koffie in het restaurant.

ROC de Leijgraaf is een moderne kennisonderneming voor Noordoost Brabant. Hier kunnen jongeren en volwassenen op ieder moment in hun leven terecht voor een praktijkgerichte mbo-opleiding, deeltijd havo en vmbo-t. Ons Loopbaancentrum helpt bij (re)integratie en inburgering. Voor bedrijven en instellingen verzorgen wij trainingen en daarnaast trajecten voor innovatie en strategievorming. Met vestigingen in Oss, Veghel, Uden, Cuijk, Boxmeer en Mill zijn wij voor iedereen dichtbij.

Bij ROC de Leijgraaf studeren nu ongeveer 9.000 deelnemers. Zo’n 750 personeelseden doen al het mogelijke om de ambities van het roc waar te maken.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ROC de Leijgraaf uit de rubriek reintegratie uit Uden is gevestigd aan de Udenseweg 2 in Uden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22551417.

Diensten en producten voor reintegratie

Trefwoorden die horen bij ROC de Leijgraaf zijn o.a. :