SeaStone Brabant in Uden

Welkom bij SeaStone Brabant!!!

Over SeaStone Brabant

SeaStone Brabant valt onder de rubriek webshop in Uden.

SeaStone is sterk, industrieel, gemakkelijk verwerkbaar en kant en klaar product. Met SeaStone creëert u naadloze wanden en vloeren.

Onze producten geven volledige architectonische vrijheid om alles te ontwerpen, van een helderwitte betonvloer tot gekleurd beton met veelkleurige nuances. Keuze wordt alleen beperkt door de verbeeldingskracht van de architect of u zelf. Wanneer u een hoogwaardige betonvloer op maat wilt, dan is onze achtergrond en voortdurende ontwikkeling van industriële toepassingen de oplossingen die absoluut de juiste keuze.

Van kleinschalige projecten tot winkelcentra en enorme fabrieken, met SeaStone microcement worden jaarlijks miljoenen vierkante meters betonnen vloeren gelegd. Wij zijn experts in materialen voor betonvloeren, maar hebben het naar een hoger niveau van design gebracht. Zoals alle goede ambachtslieden benaderen we ons werk met volledige professionaliteit en bereidheid om te experimenteren.

SeaStone is een nieuwe manier van beleving voor vloeren binnenshuis. Het wordt niet langer alleen gebruikt in industriële gebouwen, magazijnen of fabrieken: Tegenwoordig is het een modern materiaal met een unieke stijl, geen vloer is gelijk omdat het op een ambachtelijke manier wordt aangebracht.

SeaStone is een dun en veelzijdig materiaal op basis van cement en verschillende hars varianten. Met onze kant & klaar formule maakt u in een handomdraai elegante, stoere, industriële of kleurrijke wanden. Ons product wordt door vele interieur ontwerpers gebruikt omdat het gebruiksvriendelijk maar bovenal zeer duurzaam is.

De trap verbindt de begane grond met de bovenverdieping en is een markant object in de woning. Dus ook de trap verdient alle aandacht. Ga door met de interieurstijl op de trap en er ontstaat een samenhangend geheel. Heeft uw trap een opknapbeurt nodig? Denk dan aan een betonnen trap. Het belangrijkste aspect van een trap is natuurlijk functionaliteit in de eerste plaats. Maar het is ook iets voor het oog! Betonnen trappen zijn tegenwoordig helemaal in trek.

Voor meer informatie verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

SeaStone Brabant uit de rubriek webshop uit Uden is gevestigd aan de Sacramentsweg 31 in Uden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-49337664.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij SeaStone Brabant zijn o.a. :