Sicuro Speeltoestellen in Bakel

Sicuro Speeltoestellen: Dé expert van Nederland op het gebied van professionele speeltoestellen.

Over Sicuro Speeltoestellen

Sicuro Speeltoestellen valt onder de rubriek webshop in Uden.

Zoekt u een speeltoestellenspecialist voor uw (semi-) openbare speelplek? Dan bent u bij Sicuro Speeltoestellen aan het juiste adres. Uw partner voor duurzaam en veilig spelen.

Sicuro Speeltoestellen kan voor u het gehele traject verzorgen, van ontwerp, ontwikkeling, productie, levering, montage, inspectie en onderhoud. U krijgt een duurzaam en gedegen toestel tegen een eerlijke prijs.

Sicuro Speeltoestellen staat voor:

- Veilig en uitdagend, sterk in maatwerk, hoge kwaliteit producten, gedegen advies en begeleiding, ruim 20 jaar ervaring, eerlijk en betrouwbaar en er werken bij Sicuro Speeltoestellen gecertificeerde medewerkers.

Sicuro Speeltoestellen biedt vele soorten professionele sport- en speeltoestellen aan. Hieronder ziet u een overzicht waar u uit kunt kiezen:

- Robinia speeltoestellen

- Metalen speeltoestellen

- Speelaanleidingen

- Interactieve speeltoestellen

- Inclusieve speeltoestellen (voor kinderen met en zonder beperking)

- Binnenspeeltuinen

- Valdempende ondergronden

- Park- en straatmeubilair

- Recreatieproducten

- Sporttoestellen

- Beweegtoestellen senioren

- Bootcamp- & calisthenicstoestellen

- Trimtoestellen

Sicuro biedt een constant vernieuwend basisassortiment, met metalen en houten toestellen, elementen voor natuurlijk spelen, sporttoestellen, trimtoestellen, park- en straat meubilair. Buiten dit standaard assortiment kunt u ook kiezen voor maatwerk en thematisering.

Sicuro werkt onder meer voor scholen, kinderdagverblijven, gemeenten, zorginstellingen, recreatieondernemers en natuurorganisaties.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Sicuro Speeltoestellen? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sicuro Speeltoestellen uit de rubriek webshop uit Uden is gevestigd aan de Beekerheide 34 in Bakel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0492-599030.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Sicuro Speeltoestellen zijn o.a. :