Wampi Reclame in Oventje

Wampi's reklame, sky is the limit.

Over Wampi Reclame

Wampi Reclame valt onder de rubriek reclamebureau uit Uden.

Bent u opzoek naar een bedrijf dat zich bezighoudt met Creative signmaking? Dan bent u bij Wampi Reklame op de juiste plek.

Wij zijn Wampi's reklame en bestaan sinds 2004. We verzorgen montages voor verschillende bedrijven in Duitsland en de Benelux. We verlijmen groot formaat geprinte doeken op wanden, voorzien vrachtauto's van belettering en full-colour. Ook verzorgen we aluminium frames met verwisselbare doeken met de pees en hebben veel mogelijkheden in glasdecoratie.

Reclame leeft en verandert. Mooie projecten volgen elkaar in razend tempo op. Omdat reclame zo tijdgevoelig is, is het ook een product dat telkens om nieuwe technieken en materialen vraagt. Door ruim 20 jaar kennis en ervaring is het mogelijk, dat Wampi’s Reklame hierin mee kan gaan. Bekijk ons portfolio om een indruk te krijgen van wat Wampi’s reklame kan leveren. The sky is the limit.

Wij verzorgen onder andere:

* Belettering

* Wallcover

* Framecover

* Fullcolour

* Laseren/graveren

* Freesletters

* Route signing

* Autowrappen

Mocht u nog vragen hebben? Kunt u ons bereiken op de bovenstaande gegeven.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wampi Reclame uit de rubriek reclamebureau uit Uden is gevestigd aan de Boekelsedijk 12 in Oventje. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55745534.

Diensten en producten voor reclamebureau

Trefwoorden die horen bij Wampi Reclame zijn o.a. :