Moederdag 9 Mei

Nog opzoek naar een leuk Moederdag kado?

Moederdag 9 Mei

Nieuw bij Lifestyle label; een mooie serie exclusieve Moederdag pakketjes.

Deze pakketjes zijn met veel liefde samengesteld door ons. Speciaal voor alle lieve moeders.

Zet op zondag 9 mei jouw moeder, schoonmoeder, stiefmoeder, bonusmoeder en mommy’s to be in het zonnetje.

Op de pagina Moederdag tips op onze webshop vind je diverse Moederdag pakketjes.

Kun je helaas niet op bezoek gaan bij jouw moeder op zondag 9 mei door het coronavirus.

Het is mogelijk om het kadootje direct te versturen naar jouw moeder zodat je haar toch kan verrassen. Vul in het bestelproces het juiste afleveradres in. Wil je er nog een persoonlijke boodschap aan toevoegen, geef dit dan aan in het vakje opmerkingen in het bestel proces. Wij versturen het Moederdag kadootje met alle liefde naar jouw moeder.

Kom je er niet uit wat je jouw moeder kado wilt geven. Het is mogelijk om een kadobon van Lifestyle label te bestellen. De waarde van de kadobon kun je zelf bepalen. Staat het gewenste bedrag er niet tussen? Voeg dan meerdere kadobonnen toe aan je winkelwagen tot je op het gewenste bedrag komt. Dit bedrag komt totaal op een kadobon te staan. Wij verpakken de kadobon feestelijk voor je, zodat het een mooi kado is om te geven.

Succes met het shoppen van jou Moederdag kadootjes!

Liefs,

Annika Lifestyle label

Geplaatst op maandag 3 mei 2021.

Over Lifestyle label

Dit bericht is geschreven door Lifestyle label. Het bedrijf valt onder webshop uit Uden. Trefwoorden van Lifestyle label uit Odiliapeel : webwinkel, sieraden, tassen, sjaals, accessoires, kadootjes, armbandjes, horloges, woonaccessoires, heren sieraden, brievenbus kadootjes, interieuradvies.

Lees meer over Lifestyle label.